19 de gener de 2021 19/1/21

PP: "L'Ajuntament de Castellnovo deixa als xiquets del col·legi sense calefacció i obliga a traslladar als alumnes al centre cultural "

PP: "L'Ajuntament de Castellnovo deixa als xiquets del col·legi sense calefacció i obliga a traslladar als alumnes al centre cultural " - (foto 1)
  • La calefacció del col·legi porta setmanes sense funcionar pese a l'anunci de baixada de temperatures però l'equip de govern ha evitat solucionar el problema

  • Selma (PP): “Ens preguntem si en lloc d'en el col·legi fora en el despatx de l'alcaldessa el que no tinguera calefacció no l'hagueren reparat ja”

En ple temporal i caiguda en picat de les temperatures, el col·legi públic de Castellnovo està sense calefacció. Els 35 xiquets i xiquetes del centre educatiu han hagut de ser traslladats en última instància al centre cultural de la localitat, en una decisió improvisada de l'equip de govern de PSOE i Ciutadans.

Tal com ha lamentat hui el portaveu del PP en la localitat, Alejandro Selma, “la calefacció del col·legi porta setmanes sense funcionar i és una competència de l'Ajuntament en tractar-se del manteniment del centre”. Aquest motiu ha provocat que “de forma improvisada hagen traslladat als xiquets a un altre espai”.

Els populars lamenten que “l'equip de govern ha renunciat a millorar les necessitats que té el col·legi” i han denunciat “que sabent des de fa setmanes que la calefacció no funciona, han decidit no actuar, com si el problema no existira”.

Per al PP “la mala gestió els ha portat, fins i tot a esperar a les 9.00 del matí, amb tots els alumnes i pares a la porta del col·legi a anunciar la suspensió de les classes”.

Els populars s'han preguntat “si en lloc d'en el col·legi fora en el despatx de l'alcaldessa, si no hagueren reparat ja la calefacció” i han exigit que “de manera urgent es repare la calefacció del centre escolar de manera prioritària”.

Pujar