21 de setembre de 2020 21/9/20

PP: "La Justícia descobreix les trampes de Martí (PSPV) i li ordena que no utilitze la Diputació per a fer campany"

PP: "La Justícia descobreix les trampes de Martí (PSPV) i li ordena que no utilitze la Diputació per a fer campany" - (foto 1)
  • La Junta Electoral li exigeix la retirada inmediata de la web de la institució de la propaganda emesa pel president sobre la seua visita a La Mata i Olocau

  • El portaveu del PP, Vicent Sales, lamenta que el PSPV utilitze les institucions públiques com si fóra la seu del seu partit i prega al president que complisca la legalitat vigent

La Justícia ha descobert les trampes del president de la Diputació Provincial, el socialista José Martí, al que la Junta Electoral de Castelló li ordena retirar de la web institucional propaganda sobre el seu partit. “Estem en un estat de dret i la llei, que a més a més va aprovar el PSOE a 2011, està per a complir-se. Flac favor li fem a la democràcia si qui governa confon la institució pública amb la seu del seu partit”.

Així ho ha considerat el portaveu del PP en la Diputació Provincial, Vicent Sales, qui ha fet una crida al compliment de la llei perquè “lamentablement estem massa acostumats a que l'esquerra utilitze les institucions com si fóra el seu 'cortijo'”.

La Junta Electoral de Zona ha emès una resolució per la qual exigeix per unanimitat que el PSPV retire de la web de la Diputació la propaganda emesa en relació a la visita que el president de la Diputació va fer a les localitats d'Olocau i La Mata. “Si José Martí desitja fer campanya electoral pot utilitzar els recursos que té el PSPV, però emprar els recursos de tots els castellonencs en el seu propi benefici diu molt de quin política practiquen els socialistes”.

La Justícia “és igual per a tots”, ha assenyalat Sales. En aquest sentit, “confiem que aquest primer toc d'atenció que la Junta Electoral li ha enxampat a Martí siga l'últim. Perquè d'una altra manera”, ha considerat el portaveu del PP en la Diputació, “el PSPV demostrarà que està emprant els fons de tota la província en el seu propi benefici quan el que haurien de fer és treballar per resoldre els problemes i les necessitats que tenen els ciutadans de Castelló”.

Pujar