elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La jornada se celebrarà el 12 de juny a les 18 hores a Villa Elisa (Benicàssim) i hi participaran professionals de la salut mental

La jornada se celebrarà el 12 de juny a les 18 hores a Villa Elisa (Benicàssim) i hi participaran professionals de la salut mental
  • Espaitec reflexiona sobre la salut mental de la societat en l'era digital en el debat creatiu «La clau… de la innovació»

MÉS FOTOS
La jornada se celebrarà el 12 de juny a les 18 hores a Villa Elisa (Benicàssim) i hi participaran professionals de la salut mental - (foto 2)

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de l'UJI, organitza una nova edició de «La clau... de la innovació», on s'aprofundirà en l'impacte de les noves tecnologies i la digitalització en la salut mental de la societat.

L'esdeveniment, que es durà a terme el 12 de juny a Villa Elisa (Benicàssim), començarà a les 18 hores amb una actuació musical a càrrec dels rapers Zeta i Dela per a contextualitzar el tema a tractar. A continuació, les persones participants visualitzaran un breu documental per a aprofundir en els continguts de la sessió i, per a finalitzar, es donarà pas a un debat amb ponents i persones convidades per a generar un intercanvi d'idees i experiències.

Professionals en «La clau»

El debat serà moderat per la periodista Julia Mesonero i el director d’Espaitec, Juan Antonio Bertolín. També hi participaran Abel Baquero, psicòleg en la Fundació Amigó; Rafael Mora, cap de servei de l'Àrea de Salut Mental de l'Hospital Provincial de Castelló; Diego Hidalgo, sociòleg i autor del Manifiesto Off, i Oliver Tauste, membre del Cos Nacional de Policia i autor d’Internet negro.

Per a assistir és necessari inscriure's prèviament, i se seguirà estrictament l'ordre de registre. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació.

La Clave de José Luis Balbín

La jornada està inspirada en La Clave, un programa de televisió de debat i discussió sobre temes d'actualitat política, social i cultural. Caracteritzat pel llenguatge, el to, el ritme i la composició verbal, aproximant-se més a la conversa i creant un espai ètic de la incertesa, José Luis Balbín emprava un estil d'entrevista molt directe i un enfocament crític.

Pujar