27 de setembre de 2020 27/9/20

Una jornada analitza la transparència, el bon govern i la participació a la Comunitat Valenciana

  La Universitat Jaume I i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana organitzen la Jornada sobre transparència, bon govern i participació, que se celebrarà en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de l'UJI dimarts 3 d'octubre de 2017.

  La jornada serà inaugurada a les 11 hores pel rector, Vicent Climent, i la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez Seguí, qui, a continuació, oferirà la conferència «La participació en l'àmbit de la Generalitat Valenciana».

  A les 12:15 hores, la jornada continuarà amb la conferencia «Dèficit democràtic, dret d'accés a la informació i participació», de Ricardo García Macho, president del Consell de la Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern de la Comunitat Valenciana, i catedràtic de Dret Administrativo de la Universitat Jaume I.

  Per a finalitzar, a les 16 hores tindrà lloc la taula redona «Canales de participació en l'àmbit local».

  Aquesta jornada està dirigida per Marta Oller Rubert, professora contractada doctora de Dret Administratiu de la Universitat Jaume I, i Beatriz Tomás Mallén, professora titular de Dret Constitucional de l'UJI.

  Pujar