4 de desembre de 2020 4/12/20

Javier Sorribes demana la intervenció de la Diputació per sostenir els serveis bàsics dels pobles d’interior

Javier Sorribes demana la intervenció de la Diputació per sostenir els serveis bàsics dels pobles d’interior - (foto 1)

    Javier Sorribes, alcalde de Compromís a la població d'Ain, ha dit que “la tasca de la Diputació amb els pobles d’interior ha d’anar més enllà de les inversions d’obres si volem generar riquesa”. Ho ha fet durant la visita que han realitzat el president de la corporació provincial, Josep Martí, i els diputats Ignasi Garcia i Santiago Agustí a la Fireta d'Ain.

    En eixa línia, Sorribes ha explicat la necessitat de crear un alberg municipal que permeta als visitants gaudir del patrimoni natural de la Serra d'Espadà. L’edil ha reclamat també que la Diputació intervinga i actue junt amb altres institucions com les conselleries per evitar, per exemple, el tancament de la farmàcia i de la tenda del poble.

    Per la seua banda, Garcia s'ha compromés a emprendre les gestions oportunes amb Conselleria amb l’objectiu de facilitar els permisos per a la realització d’un heliport i per a la millora de la carretera que connecta Ain amb Almedijar. “Les persones que encara habiten pobles com Ain són un exemple de resistència. Ha aplegat l’hora de què, des de Diputació, facilitem les mesures que ens reclamen perquè ningú com elles coneix de primera mà les seues necessitats”, conclou el diputat provincial de Compromís.

     

    Pujar