21 de setembre de 2020 21/9/20

Javier Moliner avala a Barrachina per a presidir el PP de Castelló

Javier Moliner avala a Barrachina per a presidir el PP de Castelló - (foto 1)
  • El president del PPCS ha esperat fins a l'últim moment per a fer públic el seu suport per a garantir la imparcialitat del procés de presentació de candidats

  • Moliner considera a Barrachina com la millor opció per a presidir el PPCS

El president del PP de Castelló, Javier Moliner, ha aprofitat avui les xarxes socials per a fer públic el seu aval a Miguel Barrachina com a candidat a presidir el PP en el pròxim congrés provincial que se celebraré el 3 de juny a Peníscola.

Moliner ha explicat que ha esperat fins a l'últim moment per a fer públic el seu aval a Barrachina per a garantir la imparcialitat del procés obert ja que el PP de Castelló ha activat un model molt participatiu en el qual qualsevol militant, només aportant 50 avals, podia presentar-se a candidat per a presidir el PPCS.

Javier Moliner, qui ha decidit no revalidar el càrrec en el XIV congrés del PPCS, ha fet avui el seu aval públic en favor del candidat Miguel Barrachina al que considera la millor opció per a dirigir el PP a partir del 3 de juny.

En la seua pàgina de Facebook, Javier Moliner ha explicat que "a uns minuts que acabe el termini i quan ja ha parlat la militància de forma unànime, vull que l'últim aval per a la candidatura de Miguel Barrachina siga el meu. Estic convençut que és el millor, el més preparat i qui millor pot portar-nos a l'èxit. Sé que coneix i vol a aquesta terra i que defensa i abandera com ningú els principis i valors que fan avançar a aquesta societat".

Moliner, que ha comptat amb Miguel Barrachina en el seu equip com a secretari provincial del PPCS tot aquest temps, ha aconseguit que el PP siga un partit fort, cohesionat, guanyador i amb una renovació imparable i, tal com ha assegurat avui, Barrachina és la millor opció per a seguir aquest procés d'èxits i seguir convertint al PP de la província en una referència i, sobretot, poder aconseguir recuperar les alcaldies i seguir sent el partit més votat pels castellonencs.

Pujar