29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP impulsarà un Borriol més inclusiu per als xiquets amb mobilitat reduïda

El PP impulsarà un Borriol més inclusiu per als xiquets amb mobilitat reduïda - (foto 1)

  “Volem un Borriol que enamore a tots els seus veïns, construïda sobre la igualtat d'oportunitats i en la qual ningú es quede arrere o senta que el seu poble no fa prou per ell”. D'aquesta manera, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Chelo Vilarrocha, ha anunciat que si el 26 de maig “comptem amb la confiança majoritària dels borriolenses impulsarem un municipi més inclusiu per als xiquets amb mobilitat reduïda”.

  D'aquesta manera, l'alcaldable popular ha avançat que el projecte popular “s'assenta en la inclusió i la igualtat com a pilars fonamentals i des d'aqueixa màxima anem a impulsar totes aquelles mesures que permeten que els borriolenses, sense importar les seues capacitats, es troben amb un Borriol fet a la seua mesura”.

  Per a açò, Vilarrocha ha remarcat que en el projecte electoral del PP Borriol impulsarà gronxadors per a xiquets amb mobilitat reduïda conscients que “en el Borriol que volem construir al costat dels nostres veïns és necessari que els recursos siguen oportunitats i no pedres en el camí per res”.

  En la mateixa línia, l'alcaldable popular ha explicat que “si nosaltres guanyem, els xiquets amb mobilitat reduïda comptaran amb una Escola d’Estiu adaptada per a acostar a aquestes familiar un servei tan necessari per a afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar durant estiu”.

  Aposta por una Unitat de Respir

  Finalment, Vilarrocha ha subratllat que dins del compromís amb la inclusió assumit pel Partit Popular s'estudiarà l'engegada d'una Unitat de Respir que, “si és possible, es convertisca en un centre d'oportunitats perquè les famílies compten amb un servei que, com s'ha comprovat en altres pobles, és més que útil a l'hora de posar a la disposició dels borriolenses més i millors serveis per a millorar el seu dia a dia”.

  Pujar