elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hèctor Ramos celebra el compromís de la Diputació de reactivar Casa de Cultura de Borriol

Hèctor Ramos celebra el compromís de la Diputació de reactivar Casa de Cultura de Borriol
  • L’alcalde de Borriol s’ha reunit amb la diputada de Cultura, Ruth Sanz, per abordar les possibles solucions per fer realitat la Casa de la Cultura

Héctor Ramos, alcalde de Borriol, va aprofitar la visita a les obres del col·lector d’aigües residuals del dimecres del president de la Diputació, José Martí, per reclamar una reivindicació clau per al poble de Borriol, la reactivació del projecte de casa de Cultura paralitzada. D’aquesta forma s’ha posat sobre la taula de l'agenda política de la Diputació la necessitat de culminar aquesta obra.

Ramos ha celebrat el compromís de la Diputació en dur endavant el projecte i ha defensat que “des de Compromís per Borriol continuarem lluitant perquè no es queden en paraules, sinó que siga una realitat”. “És un projecte molt important per al nostre poble, per tal de donar impuls al reviscolament cultural que estem vivint”.

“Veiem que, després de dècades empantanat, podem estar més prop que mai de desbloquejar-lo”, explica Ramos. A més a més, assenyala: “Veiem que hi ha bona voluntat per part del nou equip de Govern de la Diputació de Castelló. De fet, aquest matí ha tingut lloc la primera reunió amb Ruth Sanz, diputada de Cultura, per tal de parlar de possibles solucions. “Esperem que siga el primer pas per posar-li solució a aquest problema i que el poble puga tindre quan més aviat millor la casa de Cultura que es mereix”, conclou.

Pujar