elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El grup d’investigació IDEA de l’UJI publica un llibre amb perspectiva investigadora, però amb aplicació docent sobre management

El grup d’investigació IDEA de l’UJI publica un llibre amb perspectiva investigadora, però amb aplicació docent sobre management

    Els membres del grup d’investigació IDEA - Transformación Organizativa y Desarrollo Humano de la Universitat Jaume I de Castelló, coordinat pel catedràtic d’Organització d’Empreses Ricardo Chiva, han publicat el llibre «Change and Development in Organisations: Towards Consciousness, Humanity and Innovation», un títol en anglès que a més d’incloure una perspectiva investigadora servirà per a la docència en diverses assignatures de grau i màster associades al management.

    L’obra de l’editorial Routledge/Taylor & Francis il·lustra com les organitzacions poden transformar-se o canviar i cap a on es dirigeixen les entitats i empreses més innovadores i d'avantguarda. S’estructura en dues parts. La primera explora conceptes associats amb el canvi i el desenvolupament, com la innovació, la resiliència organitzacional i l'aprenentatge, i descriu les últimes tendències i investigacions relacionades. La segona analitza la nova organització o empresa del futur: una organització més conscient, compassiva, sostenible, innovadora, de confiança i humana.

    El llibre revisa les idees subjacents relacionades amb el lideratge, la tecnologia, la confiança i la compassió i presenta i analitza organitzacions compassives, sostenibles i conscients a través d'un examen en profunditat de les seues característiques organitzatives i de gestió, amb especial èmfasi en les seues pràctiques de gestió de recursos humans i el benestar dels empleats.

    Pujar