28 de novembre de 2020 28/11/20

González Terol assisteix al comité de direcció del PP de Castelló

González Terol assisteix al comité de direcció del PP de Castelló - (foto 1)
  • El vicesecretario nacional del PP assistirà a l'organisme intern del PP de Castelló demà dilluns a les 17.00 al costat de Miguel Barrachina i Isabel Bonig

El vicesecretario nacional del Partit Popular, Antonio González Terol, assistirà al comité de direcció provincial del PP de Castelló, presidit pel president provincial, Miguel Barrachina, i la presidenta regional del PPCV, Isabel Bonig.

El PP de Castelló ha adaptat des del minut zero el seu funcionament intern a la situació de confinament i ha celebrat els comités de direcció els dilluns de manera telemàtica. Aquest dilluns, 11 de maig, els populars de Castelló comptaran amb la presència del sotssecretari general del PP des de les 17.00 hores.

Els populars de Castelló han celebrat els comités amb diversos convidats com el diputat autonòmic per Alacant, José Juan Zaplana, la diputada valenciana Elena Bastidas, o la mateixa Isabel Bonig. Així mateix, també estan celebrant reunions comarcals de manera telemàtica, reunions d'alcaldes i amb portaveus.

L'objectiu és que, tal com explica Barrachina, “conjuminar la defensa de la província de Castelló enfront de la nefasta gestió que s'està realitzant per part del socialisme a Madrid i en la Comunitat Valenciana”.

Pujar