elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat Valenciana ha invertit 205.000€ en una nova rotonda i un passeig de vianants a La Jana

La Generalitat Valenciana ha invertit 205.000€ en una nova rotonda i un passeig de vianants a La Jana - (foto 1)

    Al llarg dels últims mesos la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha estat treballant en el tram final de la CV10 en la Jana i s'ha construït una nova rotonda i un passeig per a vianants que unix el casc urbà amb el cementeri municipal.

    "Estes obres que permeten anar del poble fins al cementeri amb tota seguretat per als vianants han sigut possibles gràcies al treball de col·laboració entre l'Ajuntament i la Conselleria. Al mateix temps, també augmentarà la seguretat per a tot tipus de vehicles, en incloure en les obres una rotonda a l'eixida del poble", ha explicat l'alcalde de la Jana, Domingo Tolós.

    Una vegada acabades les obres per part de la Conselleria, que ha sufragat el 100% del seu cost, des de l'Ajuntament de la Jana es millorarà el passeig amb la intenció que tinga il·luminació i algun element de mobiliari urbà per fer-lo més atractiu

    "Des de l'Ajuntament de la Jana volem agrair públicament a tots els veïns i veïnes que van cedir de manera gratuïta els terrenys, perquè sense la seua col·laboració altruista no s'hagués pogut fer este passeig que ara podrem gaudir tots els veïns i veïnes del poble", ha conclòs Domingo Tolós.

    Pujar