2 de desembre de 2020 2/12/20

Gaizka Mendieta parla de les seues dues passions, música i futbol, en el cicle Encontres Musicals de l’UJI

  • La xerrada serà conduïda pel periodista Enrique Ballester

L’exjugador de futbol professional, Gaizka Mendieta, qui va donar els seus primers passos com a futbolista en les categories inferiors del CD Castellón, participa dilluns 10 de febrer de 2020 al Menador, espai cultural, a partir de les 19.30 hores en el cicle Encontres Musicals de la Universitat Jaume I de Castelló i Born Music!, en una xerrada conduïda pel periodista Enrique Ballester.

Mendieta, considerat com un dels millors futbolistes espanyols de la dècada dels 90 i principis del 2000 continua actualment molt lligat al món del futbol, com a comentarista esportiu en diferents televisions i ambaixador de La Liga al costat d’altres celebritats. A més a més, participa en diferents festivals i esdeveniments en la seua faceta com a DJ i imparteix xerrades sobre motivació, treball en equip i lideratge basades en la seua experiència personal.

El periodista Enrique Ballester, qui treballa en el diari Mediterráneo, ha alternat durant més d’una dècada la crònica esportiva i la musical en la delegació de Castelló del diari Levante.

Actualment col·labora amb la revista Líbero, El Periódico de Catalunya, RAC1 i El dia després. Els seus textos s'han publicat en revistes com a Lletres Lliures, Panenka, Lletraferit o Vanity Fair. Ha publicat dos llibres, tots dos en l'editorial Llibres del KO: Infrafútbol, el hooligan Il·lustrat del CD Castelló (2014) i Barraca i tangana (2018), una recopilació de les seues columnes futbolístiques.

 

Pujar