28 de novembre de 2020 28/11/20

Un fort xàfec sorprén a la província de Castelló

Un fort xàfec sorprén a la província de Castelló - (foto 1)
  • La jornada ha començat amb fortes tempestes a la província

Les fortes tempestes han arribat a la província de Castelló. A primera hora d'aquest dijous moltes localitats castellonenques han vist com els cels buidats dels últims dies donaven pas a un fort xàfec que ha entollat moltes dels seus carrers.

Segons informen des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) són tempestes de curta duració, però localment fortes que aniran avançant des de l'interior cap a la costa pel sud de la província en les pròximes hores.

Fonamentalment, les tempestes que s'estan registrant en el sud de Castelló i ja han aconseguit la costa impactant amb força en llocs com Benicàssim, Borriana, Vila-real i Torreblanca. A més, les tempestes van acompanyades de vent *racheado i calamarsa.

S'espera que la situació es prolongue al llarg de tot el dia de hui. De cara a demà, a l'interior nord de Castelló s'esperen fortes ratxes de vent que podrien superar els 70 km/h.

Les tempestes tornaran a fer acte de presència, segons apunta la previsió meteorològica, aquest cap de setmana. Pots consultar, quan i on portarà en els pròxims dies fent clic ací.

Davant aquesta situació des del Consorci Provincial de Bombers recorda a la ciutadania que és molt important extremar la preocupació i en cap cas creuar possibles zones inundades ni llits de barrancs o rius.

Pujar