elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El II Festival de Teatre de les Coves de Vinromà reuneix sobre l'escenari a companyies de Castelló i Barcelona

El II Festival de Teatre de les Coves de Vinromà reuneix sobre l'escenari a companyies de Castelló i Barcelona

  Les Coves de Vinromà celebra aquest cap de setmana el II Festival de Teatre, iniciativa organitzada per l'Ajuntament que reunirà sobre l'escenari a companyies de Castelló i Barcelona amb la finalitat d'oferir al públic l'oportunitat de disfrutar d'obres de qualitat en el propi municipi. 

  El cicle teatral, que ha arrancat amb propostes formatives per als joves, ofereix aquest cap de setmana una completa programació per a tots els públics en la Pista Ravaleta. Així mateix, en la jornada del dissabte la companyia ‘The Kellys’ obrirà el festival amb un assaig obert, mentre que a la nit ‘Hominum Teatre’ oferirà el seu espectacle ‘Homini Lupus’, que aprofundeix en la naturalesa de l'ésser humà introduint elements del teatre de carrer en el teatre de sala. 

  El programa continuarà el diumenge al matí amb un contacontes a càrrec de Món d’Animació i a la vesprada els castellonencs ‘Els Amics del Teatre’ presentaran la comèdia ‘Un mes tu, un mes jo’, després de presentar-la en el Teatre del Raval de Castelló a la fi del passat any. 

  Després del bon acolliment de la primera edició del festival, aquest any s'ha ampliat el cicle a 4 dies incorporant tallers d'interpretació, acrobàcies i cos per a apropar les arts escèniques al públic juvenil. 

  L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que ‘aquest festival compleix la nostra voluntat d'apropar la cultura a poblacions com la nostra, que no tenen l'oportunitat d'accedir a propostes teatrals d'aquest calibre. Esperem que veïns i visitants disfruten de la programació’.

  Pujar