elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Festa nocturna a Sant Jordi per a dir adéu a l'estiu

Festa nocturna a Sant Jordi per a dir adéu a l'estiu
  • Un sopar de paiporta i l'actuació d'En&Ton han servit per a clausurar la temporada estival

MÉS FOTOS
Festa nocturna a Sant Jordi per a dir adéu a l'estiu - (foto 2)
Festa nocturna a Sant Jordi per a dir adéu a l'estiu - (foto 3)
Festa nocturna a Sant Jordi per a dir adéu a l'estiu - (foto 4)
Festa nocturna a Sant Jordi per a dir adéu a l'estiu - (foto 5)

Sota les estreles, a la llum de la lluna i en la plaça Major de Sant Jordi, aquest ha sigut l'idíl·lic escenari en el qual s'ha celebrat aquesta nit la festa de clausura de l'estiu i a la qual han assistit prop de 300 persones de totes les edats.

Amb l'àgora pràcticament plena fins a la bandera, el bon ambient i la companyonia ha sigut la tònica general de l'animat sarau en el qual els assistents han compartit taules en un sopar de paiporta.

I, després de les nocturna sobretaula, el públic ha gaudit amb el concert del duo En&Ton i la seua banda. El grup ha amenitzat la vetlada amb un repertori de versions de temes de pop, rock i rumba, interpretades amb un segell molt personal.

L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, va destacar l'èxit de la convocatòria, "resulta molt agradable i gratificant veure l'acollida que ha tingut la proposta, amb un increment exponencial quant a assistència es refereix", va apuntar, "l'any passat ja va tindre una òptima resposta, però aquesta vegada fins i tot ha millorat i crec que és una bona forma de reflectir aquest treball conjunt, el tarannà col·laboratiu i el sentiment d'unitat de poble que imperen en la immensa majoria d'actes que s'han dut a terme durant tot l'estiu", va concloure.

Pujar