5 de desembre de 2020 5/12/20

Fernández defensa "major i millor coordinació entre Diputació i Conselleria en la lluita contra els mosquits"

Fernández defensa "major i millor coordinació entre Diputació i Conselleria en la lluita contra els mosquits" - (foto 1)

    La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha defensat "major i millor coordinació en la lluita contra els mosquits entre l'Administració Provincial i la Conselleria". "Segons s'ha publicat Conselleria no ha rebut cap petició de la Diputació per a autoritzar vols antimosquitos el que ens porta al fet que alguna de les dues administracions esmente o que no hi ha una comunicació idònia malgrat que ambdues comparteixen color polític en els seus governs", ha assenyalat Fernández.    

    En opinió de la diputada "tots els anys per aquestes dates es repeteix la mateixa història amb les mateixes excuses". "Al final aquesta incompetència l'acaben pagant els de sempre: els ajuntaments i els seus veïns", ha assegurat la portaveu, qui ha postil·lat que "la responsabilitat no pot recaure tota sobre els muscles dels consistoris quan aquests a penes compten amb competències ni mitjans si es produeixen brots forts".          

    Així doncs, Fernández ha avançat que "des de Cs tornarem a preguntar en les pròximes comissions sobre aquesta qüestió que ens continua preocupant ja està perjudicant greument els municipis". "El turisme ja ha patit un colp massa dur amb la pandèmia del coronavirus, com perquè damunt ara hagen d'enfrontar-se a una altra nova plaga de mosquits per la incompetència de l'administració", ha destacat la portaveu.

    Pujar