elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fernández: “Cs aconsegueix engegar mesures per a acabar amb la violència en les graderies en el futbol base”

Fernández: “Cs aconsegueix engegar mesures per a acabar amb la violència en les graderies en el futbol base”
  MÉS FOTOS
  Fernández: “Cs aconsegueix engegar mesures per a acabar amb la violència en les graderies en el futbol base” - (foto 2)

  La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en la Diputació de Castelló, Cristina Fernández, ha manifestat que “Cs ha aconseguit engegar mesures per a acabar amb la violència en les graderies en el futbol base”. “Amb la proposta aprovada a Cs es convocarà una taula sectorial amb tots els agents implicats, clubs, associacions, col•legi d'àrbitres i pares del esport base, amb la finalitat de realitzar accions com la iniciativa de el “tercer temps”, i unes altres que resulten del treball d'aquesta taula, que incloguen valors d'igualtat, inclusió social i convivència”, ha explicat la diputada.

  Així mateix, la portaveu de Ciutadans en l'Administració Provincial, Cristina Gabarda, ha manifestat que 
“Cs defensa més i millors inversions per a la província en 2017, tal com ja ho van fer en Les Corts”, al mateix temps que ha censurat “el discurs victimista del Consell més preocupat per la queixa constant que per la bona gestió de la Comunitat Valenciana”.

  En aquest sentit, la diputada ha recordat que “Ciutadans és la quarta força política en el Congrés, amb 32 diputats, i ha arrancat 4.000 milions d'euros al Govern de Rajoy, a més d'una inversió vital per als interessos dels castellonencs com és el Corredor Mediterrani”.

   

   

   

  Pujar