elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix que "el Rodalies pare en Santa Magdalena"

El PP exigeix que "el Rodalies pare en Santa Magdalena"
  • La senadora del PP, Salomé Pradas, registra moció en la comisió de Foment per a incloure una parada en aquesta estació “perquò no fer-ho es aïllar-nos”, declara el portaveu del PP

El Grup Municipal del Partit Popular en Santa Magdalena ha reivindicat els millors serveis i prestacions per a la localitat a través del seu regidor i portaveu Víctor Cervera. L'edil considera una “injustícia” que la població quede exclosa del recorregut dels Rodalia que uneixen Castelló i Vinaròs. “Tenim una estació però no hi ha parada perquè els veïns puguen aprofitar aquest transport per a desplaçar-se”.

Cervera ha fet aquestes declaracions al mateix temps que ha agraït a Salomé Pradas que haja elevat les protestes de la localitat fins a la comissió de Foment del Senat. “El nostre poble mereix totes les prestacions i que tinga una parada pròpia com la resta de municipis amb estació”. Per aquest motiu, la moció registrada per la popular “és tan important”.

La parada d'estació “no sols oferiria un servei de transport a la població”. “També lluitaria contra la despoblació i facilitaria l'accés dels visitants a una localitat que té molt a oferir”, ha assenyalat el regidor.

D'altra banda, des de Santa Magdalena, Cervera també reivindica la lliure circulació de camions de quatre eixos o més per la N-340 cap al primer accés de l'AP-7 disponible en la direcció de la marxa. La demanda també ha tingut la seua rèplica a nivell nacional, a través del Congrés dels Diputats. En aquest cas ha sigut Óscar Clavell, diputat nacional, l'encarregat d'elevar una Proposició No de Llei (PNL) perquè s'estudie l'aixecament de les restriccions de circulació per aquesta via que van quedar temporalment suspeses durant el decret d'estat d'alarma.

Tal com explica Cervera, “durant aquest període s'ha pogut advertir com la circulació d'aquesta mena de vehicles pesants no ha generat cap problema”. “El que reclamem ara és que les restriccions s'alcen i es permeta el pas d'aquests transports perquè limitar la seua mobilitat repercuteix negativament tant en famílies de la nostra localitat com en la pròpia economia del nostre municipi”.

Pujar