24 de novembre de 2020 24/11/20

El PP exigeix a Martí que defense a Penyeta Roja

El PP exigeix a Martí que defense a Penyeta Roja - (foto 1)
  • En juny de 2018, el conseller va anunciar el projecte de reforma junt al president Javier Moliner amb un conveni que no ha signat “perquè no tenen cap interés en treballar”

El Partit Popular de la Diputació de Castelló ha lamentat que el president de la Diputació, el socialista José Martí, preferisca blanquejar el bloqueig que el Consell exerceix sobre Penyeta Roja abans que defensar els drets dels alumnes i docents que acudeixen al centre. “Al juny de 2018 el conseller Marzà va visitar la Diputació per a anunciar, al costat del llavors president, Javier Moliner, un projecte de reforma. Passat més d'un any i mig no han fet res”.

El portaveu del PP en la Diputació, Vicente Sales, ha considerat que a la província li aniria molt millor “si el PSPV, en lloc de blanquejar el càstig al qual està sotmetent a aquestes famílies es dedicara a defensar els seus drets”. No obstant això, “el 2 d'abril de 2019 ja vam poder veure quin era el seu interés cap a aquest projecte en un ple en el qual es van negar a exigir al Consell la signatura del conveni que desbloquejara l'obra”.

En opinió de Sales, “seria molt més fructífer per a Castelló si el president de la Diputació, en lloc d'utilitzar a Patrícia Porta d'ariet, l'enviara a la Conselleria d'Educació a exigir als seus socis de Compromís la inversió que es necessita per a executar aquest projecte”.  “Perquè d'haver-ho fet, els alumnes del col·legi Vicent Marçà no haurien d'haver acabat en aules prefabricades, com finalment ha ocorregut com a conseqüència de la desídia i l'abandó del seu Consell”.

Així les coses, “el que esperen els nostres veïns és el compliment de l'anunciat. I si Marzà al juny de 2018 va afirmar la reforma del complex socioeducatiu no hi ha arguments que justifiquen que un any i mig després no hagen fet absolutament res. És més, no és que no hagen mogut un dit en defensa d'aquest centre, és que el més greu és que s'han negat de forma públic a subscriure el conveni de col·laboració amb la Diputació Provincial per a executar l'obra”. En aquest sentit, el PP proposa a Martí que utilitze “la vehemència que la vicepresidenta empra per a acusar el PP del fracàs del seu Consell a exigir-li al seu cap de files que complisca l'anunciat. A Castelló li anirà infinitament millor”, ha manifestat Sales.

Pujar