27 de novembre de 2020 27/11/20

El PP exigeix frenar les llistes d'espera en sanitat

El PP exigeix frenar les llistes d'espera en sanitat - (foto 1)
  • Les noves dades revelen que les llistes d'espera tornen a disparar-se per la nefasta gestió del PSOE

El Partit Popular de Castelló ha exigit avui que es posin en marxa mesures que permetin frenar les llistes d'espera en matèria de sanitat. Una vegada més, les dades són catastròfiques i tornen a desbocar-se les llistes d'espera en tota l'atenció sanitària en la Comunitat Valenciana i a Castelló.

Tal com ha explicat la secretària general del PP, Elena Vicente-Ruiz, “arribats a aquest punt el PSOE ha de plantejar-se prendre decisions contundents ja que és evident que no saben gestionar”. La responsable popular ha explicat avui que “és dramàtic veure el que l'esquerra està fent amb la sanitat i les llistes d'espera ja que s'han tornat a desbordar fins als 133 dies de mitjana”.

A això se li sumen les llistes d'espera per a una simple vacuna de la grip que a Castelló està en 35 dies de mitjana. La responsable del PP ha lamentat que “l'esquerra estigui destrossant la sanitat de la Comunitat València i que especialment estiguin centrant en Castelló les seves males pràctiques”.

Vicente-Ruiz recorda que “en tan poc temps han aconseguit que la sanitat de la Comunitat sigui una referència al fet que tots els dies sigui notícia per la seva mala gestió”. “És curiós que les ajudes a la família de Ximo Puig i els tripijocs amb amiguetes sí que tinguin recursos econòmics però que després les retallades se centrin en serveis públics com la sanitat”.

La secretària general ha advertit que “el principal recurs que té la sanitat de Castelló és el personal i els recursos humans i no pot ser que siguin els que estiguin sofrint les retallades i la mala gestió de PSOE i Compromís que han convertit, a més, els centres hospitalaris de Castelló en un exemple de la seva nefasta gestió”.

Pujar