5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP exigeix a Diputació la inversió que salve a Bejís

El PP exigeix a Diputació la inversió que salve a Bejís - (foto 1)
  • En 2014, amb Javier Moliner com president de la Diputació, es va actuar en la planta per a modernitzar maquinària i garantir viabilitat a una embotelladora que “és vida”

El Partit Popular exigirà a la Diputació Provincial de Castelló la intervenció que permeta “salvar Bejís”. El procés de privatització anunciat per l'alcaldessa socialista, María José Madrid, posa en el filferro el futur “no sols de la planta, sinó de tot el poble” i des de la Diputació és urgent actuar “com va fer el PP l'any 2014 aprovant una partida que permetera la modernització de la planta i assegurara el futur”.

Així ho ha considerat la diputada provincial del PP, Nieves Martínez, qui ha recollit les demandes d'una població que tem que “Bejís acabe despoblat perquè qui està al front del consistori pensa abans en el deute que en les persones”. “Bejís està viu gràcies a la planta embotelladora. Hi ha fleca, bars, restaurants, càmping, centre sanitari i un col·legi que és la millor garantia de la vitalitat d'aquest poble”.

Precisament molts dels xiquets que acudeixen al centre educatiu són fills d'empleats de l'embotelladora. “L'operació de privatització a la qual l'alcaldessa pretén sotmetre al negoci és letal per al nostre poble. I si l'alcaldessa pensara en això no prendria decisions que han mobilitzat a tota la localitat en contra d'una decisió que no està justificada”, tal com assenyalava la regidora del PP a Bejís, Amparo Capilla.

“És necessari que intervinguen altres administracions per a frenar aquesta deriva que pot acabar despoblant un municipi que té en l'aigua la seua font de vida”, ha considerat la diputada provincial del PP. En aquest sentit, “si l'any 2014, el llavors president de la Diputació, Javier Moliner, va invertir en la modernització de la planta embotelladora amb un pressupost que va garantir la viabilitat d'aquesta font de vida, hui, que el negoci és molt més rendible i no genera les pèrdues de llavors, no pot acabar privatitzat”. En aquest sentit, ha assenyalat Martínez, “és necessària la mobilització d'altres administracions públiques i és Diputació, com l'Ajuntament d'ajuntaments, la que ha de garantir que els veïns de Bejís tindran en l'embotelladora una font de vida hui i sempre. És necessari que la Diputació assegure el futur del poble”.

Pujar