elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix al Consell que invertisca per a millorar les rodalies al nord de Castelló

El PP exigeix al Consell que invertisca per a millorar les rodalies al nord de Castelló

  El Partit Popular de Castelló ha exigit avui ala Generalitat de Ximo Puig i Mónica Oltra que "faça com altres comunitats autònomes i invertisca d'una vegada per a millorar el tràfic ferroviari en la zona nord de Castelló". El president del PP a Castelló, Miguel Barrachina, ha mantingut una reunió amb els representants del nord de Castelló per a exigir al Consell que s'implique en la millora del transport en el Mestrat.

  Barrachina ha recordat que hi ha govern autonòmics socialistes com els de Extremadura o Aragó que inverteixen diners al costat de l'Estat per a ampliar les freqüències "però ací, malgrat que cada any tenen una major aportació de l'Estat sembla que prefereixen gastar-li-ho en televisions i pujar-se els sous".

  Tal com ha explicat el diputat nacional del PP, Miguel Barrachina, "si se sumen esforços per part de totes les administracions com succeeix en altres punts d'Espanya, els resultats seran millors" ja que "l' objectiu comú és millorar les comunicacions i no fer política demagògica com fa l'esquerra amb aquest tema".

  De fet, de moment l'esquerra només ha criticat "quan l'única realitat és que les millores en el nord de la província només s'han produït sota governs del Partit Popular", ha recordat el diputat.

  "Cal recordar que les últimes millores que es van establir en la circulació de trens en el nord va ser en l'última legislatura de govern del PP, amb Aznar com a president, quan es va establir l'Euromed. I ara un nou govern del PP és el que es preocupa per intentar arreglar la situació després de vuit anys de parèntesis amb el govern del PSOE". "El Govern d'Espanya ha desbloquejat també les obres en la N-232 per a eliminar el port de Querol i que l'accés a la província per aquesta important carretera siga més fluïda".

  El responsable popular ha recordat, a més, "que des que governa el PP s'ha apostat per exemple per la variant de la N-340 al seu pas pel Maestrat", s'està acabant l'arribada de l'AVE a Castelló i es "cumpleixen amb les reivindicacions de la província de Castelló" enfront de el "maltractament" que el socialisme ha infligit a la província com amb "el escàndol del Cástor, que anem a pagar tots en la factura de la llum i les desaladoras que suposen 1.500 milions d'euros tirats a la brossa gràcies al PSOE".

  "Cal recordar que per exemple en la N-232 l'última vegada que es van fer obres va ser en l'anterior legislatura del PP, amb el Govern d'Aznar, quan es van invertir més de 24 milions d'euros en aqueix tram, època en la qual a Castelló es van realitzar deu actuacions en carreteres nacionals amb 245 milions d'euros d'inversió, entre elles l'autovia Mudèjar, la N-225 des de la Vall d'Uixó a l'Alt Palancia o la variant de la N-340 a Nules".

  Pujar