22 de setembre de 2020 22/9/20

Espaitec organitza una trobada sobre les oportunitats per a la identificació i contractació de talent

    Amb la finalitat de posar en contacte als principals agents implicats en el procés d'identificació i contractació de talent universitari, Espaitec ha organitzat una nova trobada amb empreses del parc, responsables de la OIPEP i coordinadors de pràctiques dels graus UJI d'informàtica i relacionats. La trobada serà dimecres que ve 3 de maig de 09.00 a 10.00 hores en les instal·lacions de l'Edifici Espaitec 1, un desdejuni de treball informal on es debatrà sobre els reptes i les oportunitats actuals en la identificació i contractació de talent, en el qual a més es podrà conèixer tota l'oferta de serveis i novetats que la OIPEP posa a la disposició de les empreses d'Espaitec en matèria de contractació de personal.

    La contractació i la retenció de talent són prioritaris per a les empreses innovadores i de base tecnològica. A tancament de l'exercici 2016 les 20 empreses instal·lades en Espaitec empraven a 171 persones, de les quals 75 són titulats de la Universitat Jaume I. Durant el passat any, les empreses físiques del parc van acollir un total de 74 alumnes en pràctiques, 39 d'ells a través de la Fundació Universitat Empresa (FUE-UJI) i 35 a través de l'Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques de l'UJI (OIPEP). A més, el 53% dels nous contractes realitzats per les empreses de Espaitec van ser egressats de la Universitat Jaume I.

    Aquestes dades, que augmenten notòriament si considerem també a les empreses vinculades virtualment, posen en evidència que la cerca de talent és una necessitat prioritària per a startups capdavanteres en fase de creixement. Talent que en el cas de perfils tecnològics resulta complicat identificar i atraure, doncs el seu índex de col·locació és molt elevat.

    L'esdeveniment és exclusiu per a empreses d'Espaitec, tant físiques com a virtuals, però requereix inscripció prèvia en el següent formulari d' inscripció: https://goo.gl/forms/eTbMvBW2vtBbAaK53

    Pujar