23 de setembre de 2020 23/9/20

Els equips liderats per Pablo i Soro III finalistes del Trofeu Diputació de Castelló

Els equips liderats per Pablo i Soro III finalistes del Trofeu Diputació de Castelló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els equips liderats per Pablo i Soro III finalistes del Trofeu Diputació de Castelló - (foto 2)

  En el VIII Trofeu Diputació de Castelló es van disputar aquesta cap de setmana de dos grans semifinals que van fer les delícies del públic que es va desplaçar fins als trinquets de Vila-real i Castelló de la Plana, on es van imposar el trio de Pablo de Borriol, Jesús i Bueno, i la parella de Soro III i Nacho respectivament.

  El primer finalista es va decidir el divendres passat al trinquet de Vila-real. A pesar de que el trio de Pablo, Jesús i Bueno va ser considerat com a favorit per la càtedra, la parella de Giner i Fèlix va eixir a per totes i es va col·locar amb dos jocs d’avantatge, 25 per 15. A pesar d’això, el trio va reaccionar i va aconseguir desprès d’un gran jocs la igualada a 40. En aquest moment, tant Pablo de Borriol com Jesús i Bueno van ficar la directa fins al 60 per 40 final. Cal destacar la gran actuació del jugador de la província de Castelló que demostra el seu gran estat de forma i que es tracta d’un jugador capacitat per disputar els campionats de màxim nivell.

  El rival del trio en la gran final serà la parella de Soro III i Nacho que es va imposar el dissabte al trinquet de Castelló de la Plana a la parella de Pere Roc II i Dani, pel resultat de 60 per 45. Va ser una semifinal molt igualada que únicament es va decidir en el tram final i que va tindre una duració de quasi dos hores, en la que els quatre protagonistes van desplegar un joc de primera. A més, Soro III i Nacho van demostrar la seua valia al aconseguir remuntar dos jocs en Val net i val i 15 en contra, que a la fi van ser decisius per a que aconseguiren la seua classificació per a la gran final.

  Aquesta final es disputarà el pròxim diumenge dia 02 d’Octubre a partir de les 12:00 hores al trinquet de Borriana.

  Pujar