elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Empresaris i tècnics de turisme aborden tècniques per a potenciar l'arribada de turistes a la destinació turística Maestrat, Ànima Interior

Empresaris i tècnics de turisme aborden tècniques per a potenciar l'arribada de turistes a la destinació turística Maestrat, Ànima Interior
  • Les jornades s'han celebrat a Cervera del Maestre per a continuar en el procés d'impuls del territori mitjançant el turisme

  • En les dues sessions s'ha buscat oferir no sols les claus de com crear i comercialitzar experiències turístiques sinó també noves fórmules per a crear experiències

MÉS FOTOS
Empresaris i tècnics de turisme aborden tècniques per a potenciar l'arribada de turistes a la destinació turística Maestrat, Ànima Interior - (foto 2)
Empresaris i tècnics de turisme aborden tècniques per a potenciar l'arribada de turistes a la destinació turística Maestrat, Ànima Interior - (foto 3)
Empresaris i tècnics de turisme aborden tècniques per a potenciar l'arribada de turistes a la destinació turística Maestrat, Ànima Interior - (foto 4)

“Jornades de Sensibilització Turística” és el títol sota el qual s'han desenvolupat les dues sessions formatives per a avançar en la promoció i comercialització de la destinació turística Maestrat, ànima Interior. Des del Pla de Dinamització i Governança turística de l'associació s’ha impulsat aquesta acció dirigida a millorar la formació d'empresaris i tècnics de la destinació turística formada per 11 municipis (Xert, Vilar de Canes, Traiguera, Tírig, Sant Mateu, Sant Jordi, Rossell, La Jana, Cervera del Maestre, Canet lo Roig i Càlig).

Les dues jornades han tingut temàtiques diferents, però totes dues dedicades a mostrar les oportunitats que el mercat turístic actual ofereix per a impulsar la comercialització de les experiències turístiques. Dilluns, les sessions es van destinar a abordar la “Creació i comercialització d'experiències turístiques”. Per a fer-ho, es va comptar amb la presència per part de Turisme Comunitat Valenciana de Diego Ramírez, tècnic del Servei de Producte i Territori y Marcos Calabuig, secretari tècnic de Mediterrani Actiu.  De banda del sector privat ha assistit Miguel Carrión, gerent d'Experiències al costat del Mediterrani SL i Ramón Martínez, president de la Mancomunitat de l'Alt Palància.

 En la jornada de hui, dirigida a conéixer més a fons les fórmules de gestió de les agrupacions d'experiències turístiques, han participat com a representants de Turisme Comunitat Valenciana Rosa Molins, tècnic del Servei de Producte i Territori y Carolina Satorres, secretària tècnica de Mediterrani Natural i Rural. I del sector privat, Juan Castro, director de Castro Consulting i Graciela Oliver, directora del departament de turisme del Consorci de la Ribera.

En la celebració de les jornades, també han sigut presents Toni Sorlí, Regidor Delegat de l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Cervera del Maestre i Kevin Salvador, President de l'Associació Maestrat, ànima interior.

Aquestes jornades són una aposta contínua de millora per al sector amb la potenciació de la configuració d'experiències turístiques conjuntes entre sector públic i privat per a arribar al mercat de manera reeixida i amb això aconseguir que es revertisca en una millora econòmica en el territori.

Les jornades s'han organitzat en el si del Pla de Dinamización i Governanza Turística, cofinançat per Turisme Comunitat Valenciana, la Diputación de Castelló, i l’Associació de Promoció Turística Maestrat, ànima interior. Aquest pla, té com a principal objectiu definir els principals productes turístics del territori i generar una proposta de comercialització clara i diferenciada mitjançant la configuració d'experiències turístiques que siga atractiva per als visitants i turistes.

Pujar