15 d’octubre de 2019 15/10/19

Elena Vicente-Ruiz presidirà el grup popular en la Diputació i Vicent Sales serà el portaveu

Elena Vicente-Ruiz presidirà el grup popular en la Diputació i Vicent Sales serà el portaveu - (foto 1)
  • El nou Grup Popular en Diputació prioritzarà la defensa del territori i la igualtat d'oportunitats entre els 135 municipis

El Partit Popular de Castelló ha definit ja el funcionament del grup popular de cara a la pròxima legislatura. Un organigrama que prioritza, per sobre de tot, la defensa de la província de Castelló i la igualtat d'oportunitats entre tots els municipis.

En aquest sentit, la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz serà la presidenta del grup popular i Vicent Sales serà el portaveu. Així mateix, la presidenta del Grup Popular també serà portaveu adjunta i els onze diputats del PPCS defensaran al territori des de la institució provincial.

Així mateix, Andrés Martínez serà el coordinador de comissions i gestionarà les àrees de Territori, Despoblació, Turisme, Esport, Agricultura, Ramaderia, Pesca i Benestar Social.  Salvador Aguilella serà el coordinador institucional, el màxim responsable de mocions i assumeix les competències d'Economia, Infraestructures, Medi Ambient i Ocupació.

Marta Barrachina gestionarà Patrimoni i Bienstar Social, Antonio Cases (Medi Ambient, Aigua i Ordenació del Territori), Susana Marqués (Cultura i Turisme), Nieves Martínez (Igualtat, Sanitat i Consum), María Ángeles Pallarés (Indústria, Comerç i Ocupació), Vicente Pallarés (Desenvolupament Rural i Tradicions) i David Vicente (Agricultura, ramaderia i pesca).

Tal com ha explicat el president del PPCS, Miguel Barrachina, “els onze diputats del PP s'han triat per consens i estan preparats des del minut zero per a lluitar per la província de Castelló” ja que “coneixen de sobres les necessitats del territori i defensaran a Castelló de les polítiques d'esquerra” de la Generalitat, Madrid i ara també la Diputació.

ocultar
Elena Vicente-Ruiz presidirà el grup popular en la Diputació i Vicent Sales serà el portaveu
Pujar