9 d’abril de 2020 9/4/20

PP: "Diputació segueix sense convocar ajudes per a la província"

PP: "Diputació segueix sense convocar ajudes per a la província" - (foto 1)
  • Andrés Martínez, diputat provincial del PP, demana a PSPV i Compromís que empren “els 50 milions que han heretat per a ser útils a la província. La situació és dramàtica”

Ni ajudes directes als ajuntaments, ni desinfecció ni neteja de les vies públiques de desenes de poblacions que reclamen a la Diputació que els ajude en la lluita contra la Covid-19. Així ho han posat de manifest desenes d'alcaldes que després de tramitar la seua sol·licitud d'ajudes a la Diputació Provincial “ni tan sols ens han respost”.

Andrés Martínez, diputat provincial del PP, ha urgit a PSPV i Compromís a “recuperar la Diputació útil que els vam entregar”. “Els ajuntaments s'han encarregat de transmetre les seues necessitats però de poc serveix si a l'altre costat no agafen el telèfon”. “La província es troba en una situació dramàtica i des del minut zero hem tendit la mà per a garantir que els pobles tenien la cobertura necessària en aquesta pandèmia sanitària i econòmica”. “Continuarem oferint la nostra experiència i ajuda, perquè és Castelló la que reclama mesures eficaces que encara no han arribat”.

Des de la desinfecció de vies públiques, que fins hui només s'ha practicat en quatre municipis (Toga, Suera, Tales i Santa Magdalena de Polpis), fins a l'establiment d'una línia d'ajudes extraordinària perquè els ajuntaments reben fons que els permeten sufragar els costos d'adquisició de material i serveis, “són només algunes de les propostes que presentem fa més d'una setmana i que segueixen sense resposta”.

Per a Martínez, “cada dia que passa sense que la província reba aquesta cobertura és un dia que tots perdem en la lluita contra aquesta malaltia”. Per això, “des de la lleialtat als nostres veïns, als qui hem de protegir amb tots els nostres recursos, tendim la mà a PSPV i Compromís per a treballar en equip i sumar mesures útils i pràctiques. És el que ens estan reclamant els professionals de tots els sectors implicats en aquesta lluita i el que esperen de nosaltres nostres majors, les nostres famílies”.

Pujar