elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació impulsa Xarxatec Activa per a la capacitació tecnològica de les empreses de Castelló

La Diputació impulsa Xarxatec Activa per a la capacitació tecnològica de les empreses de Castelló
  • Pau Ferrando: "Es tracta d’una acció innovadora amb què cobrirem la creixent demanda de formació de nous perfils professionals tecnològics i digitals"

El delegat de Promoció Econòmica a la Diputació de Castelló, Pau Ferrando, ha participat hui en la presentació del projecte ‘Xarxatec Activa’, un espai ideat per l’Associació d'empreses tecnològiques de Castelló, Xarxatec, que pretén promoure l'ecosistema tecnològic de la província. L’acte ha comptat també amb la presència de director general del CEEI Castelló, Justo Vellón, del president de Xarxatec y CEO de Nayar Systems, Alexis Nadal, així com de l’impulsor de Xarxatec Activa, cofundador de Xarxatec i CTO de Cuatroochenta, Sergio Aguado.

La iniciativa compta amb el cofinançament de l’IVACE i de la Diputació de Castelló, dins del programa de subvencions ‘Accions Innovadores’. Al respecte, Ferrando ha destacat que Xarxatec Activa «ha rebut molt bona valoració en la baremació atés que està dirigit a cobrir la creixent demanda de formació de nous perfils tecnològics i digitals per a les empreses de tota la província de Castelló».

La participació en Xarxatec Activa serà totalment gratuïta i semipresencial, amb una durada aproximada de 6 mesos. La seu del CEEI Castelló acollirà les jornades presencials, que es compatibilitzaran amb l’accés en línia als materials i xarrades perquè puguen accedir usuaris des de tota la província de Castelló mitjançant la utilització de la plataforma SOMA.

El període d’inscripcions ja s’ha obert a la web www.xarxatecactiva.com. Per a accedir, caldrà enviar el currículum al costat d'una carta de motivació on es valorarà cada candidatura. El dia 14 de juny s’iniciarà aquesta primera edició amb els 25 perfils seleccionats.

Pujar