24 d’octubre de 2020 24/10/20

PP: "La Diputació deixa a huit municipis de Castelló sense espai d'emprenedor"

PP: "La Diputació deixa a huit municipis de Castelló sense espai d'emprenedor" - (foto 1)
  • Aguilella: “Enfront del model de destrucció d'ocupació, el PP ofereix una aposta per les oportunitats, el creixement econòmic i els emprenedors”

El Partit Popular ha lamentat hui que la Diputació de Castelló haja deixat a huit municipis sense espai d'emprenedors. Un programa que va posar en marxa el Govern del PP en la passada legislatura i que suposa un impuls real a la creació d'ocupació i oportunitats en municipis de menys de 5.000 habitants.

En concret, l'exercici passat van quedar fora cinc localitats per no resoldre ajudes i aquest any cinc més (dos de les dues localitats repeteixen en tots dos exercicis) per no augmentar la partida pressupostària. En concret són Sant Rafael del Rio, Vistavella, La Jana, Cortes de Arenoso, la Pobla de Benifassà, Ares, Culla i Herbers que han demanat optar a aquesta ajuda i s'han quedat fora per falta de pressupost.

El diputat del Partit Popular a Castelló, Salvador Aguilella, assenyala que “ja advertim de manera reiterada, veient a més que havia retallat la partida en 2019, que era necessari en el pressupost de 2020 duplicar la partida perquè ningú es quedara fora, com al final ha succeït”.

El popular considera que “és una llàstima que localitats que volen apostar pels seus emprenedors, per generar ocupació en nous camps i nínxols de mercat, no compten amb el suport de la seua institució de referència”.

El responsable del Partit Popular ha assegurat que “no té lògica que malgrat els advertiments i malgrat disposar d'un pressupost sanejat, no hagen volgut acceptar la nostra proposta el que ha provocat aquest mal resultat per a l'interior de la nostra província”.

Des del Partit Popular “continuarem defensant als que menys recursos tenen, garantint oportunitats als qui busquen una ocupació i assegurant que enfront de la destrucció d'ocupació que el PSPV i Compromís encoratgen a tots els nivells, hi ha un altre model que assegura futur, creixement i oportunitats”, ha conclòs Aguilella.

Pujar