5 de desembre de 2020 5/12/20

C's en la Diputació de Castelló proposa fer un seguiment de l'execució de les propostes dels partits

C's en la Diputació de Castelló proposa fer un seguiment de l'execució de les propostes dels partits - (foto 1)
  • La diputada Cristina Fernández afirma que “serà una forma de saber la repercussió de les iniciatives en el dia a dia dels castellonencs”

La diputada de Ciutadans (C's) de la Diputació de Castelló, Cristina Fernández, ha afirmat que “l'objectiu en política ha de ser millorar la qualitat de vida dels castellonencs i amb aquesta proposta tots els partits podran valorar el nivell d'execució de les iniciatives que presentem totes les formacions en l'administració provincial”, en relació a la iniciativa de C's per a realitzar un seguiment i anàlisi de l'estat d'execució de les propostes de tots els grups polítics aprovades en sessió plenària.

“En qualsevol treball cal avaluar els resultats i la política també ha d'estar subjecta a mesurar el nivell de compliment de les promeses i iniciatives dels partits polítics”, ha aclarit la diputada de C's. La portaveu adjunta ha manifestat que “els informes tècnics i les futures reunions en cas que s'aprove la iniciativa de C's buidaran als ciutadans i als representants polítics si estem complint els objectius marcats mitjançant una dosi de realisme”. I en aquest sentit, Fernández ha pregat que “la resta de partits recolzen la moció perquè coneguem la repercussió que té en el dia a dia dels castellonencs les propostes acordats en el ple de la Diputació”. “Una mesura que llançarà llum i transparència sobre la gestió i l'eficiència de l'administració i que també podrà impulsar futures millores en l'engegada de les administracions”, ha finalitzat Fernández.

Pujar