23 de setembre de 2020 23/9/20

La Diputació de Castelló estudiarà fórmules per a reprendre el projecte de la Casa de Cultura de Borriol

La Diputació de Castelló estudiarà fórmules per a reprendre el projecte de la Casa de Cultura de Borriol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Diputació de Castelló estudiarà fórmules per a reprendre el projecte de la Casa de Cultura de Borriol - (foto 2)

  La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, s'ha compromès avui a estudiar fórmules que permetin reprendre a mitjà termini les obres per a culminar el projecte de construcció de la Casa de Cultura de Borriol, uns treballs que van quedar frenats fa més d'una dècada.

  Ruth Sanz, acompanyada per l'alcalde de la localitat, Héctor Ramos, ha visitat aquest matí l'immoble i ha conegut de primera mà l'estat de l'edifici, projectat els anys 2003 i 2004 en el solar dels antics safaretjos per a acollir un edifici cultural de rellevància i amb unes obres paralitzades des de maig de 2008.

  La diputada de Cultura, després de la visita, ha deixat palesa la disposició de la Diputació Provincial a “buscar una solució decidida perquè Borriol pugui gaudir d'un edifici que atengui les necessitats culturals i socials del municipi”, encara que també ha volgut deixar clar que “estem parlant d'una actuació global amb un cost econòmic elevat”.

  En aquest sentit, s'estan remenant diverses opcions, entre les quals es troba que l'ajuntament present per separat els projectes pendents tant per a la zona de l'auditori com de la biblioteca, la qual cosa permetria redimensionar el pressupost.  Així, analitzaran totes les fórmules per a ajudar el finançament del projecte.

  L'alcalde de Borriol, Héctor Ramos ha agraït a la diputada provincial que, per primera vegada en tants anys, la institució que presideix José Martí s'hagi interessat en el projecte. De fet, el propi president, en una visita realitzada a les obres del col·lector a la fi del passat mes de juliol, ja va tractar la necessitat d'estudiar totes les opcions.

   

  La Finestra de la Diputació de Castelló

  La Finestra de la Diputació de CastellóEntrar en el especial
  Pujar