elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a un piròman per l'incendi forestal en la Tinença de Benifassà

Detenen a un piròman per l'incendi forestal en la Tinença de Benifassà
  • Els bombers van trobar a un home prop de l'incendi que es va donar a la fugida quan es van acostar

MÉS FOTOS
Detenen a un piròman per l'incendi forestal en la Tinença de Benifassà - (foto 2)

A primera hora de la vesprada del dia 04 d'agost s'ha iniciat un incendi forestal en el Paratge Natural de la Tinença de Benifassà, concretament en una zona pròxima al Monestir de Santa María.

En l'operatiu han participat tant per terra com per aire bombers forestals de la Generalitat Valenciana i de la Diputació Provincial i efectius de la Guàrdia Civil.

L'extensió cremada és aproximadament de 1000 metres quadrats de massa forestal.

Mentre es procedia a l'extinció els bombers van observar a un home prop de l'incendi, al que després de preguntar-li que feia ací, es va donar a la fugida.

Posteriorment el servei aeri dels bombers va albirar a la mateixa persona a uns 100 metres de l'incendi, sent posteriorment localitzat i retingut pels bombers de terra.

Seguidament per part de la Guàrdia Civil de Rosell, es va procedir a la seua detenció com a suposat autor d'un delicte d'incendi. Aquesta persona tenia en una butxaca dels pantalons un encenedor suposadament utilitzat en l'inici del foc.

Detingut el presumpte piròman de l'incendi forestal del Paratge Natural de la Tinença de Benifassà. El mateix ha sigut traslladat a un centre de salut per a un reconeixement mèdic.

Pujar