22 de setembre de 2020 22/9/20

Demà s'inicia a Atzeneta la XV Fira de la Caça i la Natura

Demà s'inicia a Atzeneta la XV Fira de la Caça i la Natura - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Demà s'inicia a Atzeneta la XV Fira de la Caça i la Natura - (foto 2)

  Atzeneta del Maestrat celebra demà dissabte dia 24 i el diumenge 25 de setembre la quinzena edició de la Fira de la Caça i la Natura al recinte de l'antic col·legi de la localitat. Unes trenta persones han treballat per organitzar les diferents activitats previstes en este certamen que ja s'ha consolidat en l'agenda de la població.

  La fira compta amb quaranta-cinc expositors, de manera que el recinte quedarà complet. Després de la inauguració es podran visitar les nombroses exposicions que s'han preparat: bolets, bicicletes antigues, ampolles de gasosa i sifons, bonsais, la gallina del Maestrat, fòssils o fotografies antigues seran alguns dels atractius. Segons han explicat els organitzadors la fira "atrau a tot tipus de públics, sobretot famílies i aficionats a la caça i de la naturalesa".

  Entorn del recinte firal es van a desenvolupar nombroses activitats. Entre elles, l'exhibició de caça amb aus rapinyaires o el concurs de dibuix per als més menuts. Així mateix diumenge s'ha previst una exhibició de les habilitats dels gossos d'atura, amb la presència del pastor d'Ares del Maestrat, Juli Bayot. També diumenge es podrà gaudir d'una paella monumental al recinte d'exposicions. La paella està patrocinada per la pizzeria l'Etrusco. En aquesta jornada un altre dels atractius serà una demostració de caça de conill amb gossos al costat del Toll de la Sant Joana.

  La fira compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Diputació i la Federació de Caça. Segons apunten els organitzadors "la Fira suposa una massiva arribada de públic. La població d'Atzeneta pot multiplicar per dos i fins i tot per tres durant estos dos dies".

  Treball previ

  La fira suposa un intens treball previ per organitzar tots els actes i comptar amb expositors que ofereixen productes naturals o material i equipament per a la caça i la muntanya, de manera que cada membre de l'organització té una comesa perquè cada edició de la fira siga un èxit.

  Pujar