21 de setembre de 2020 21/9/20

Deliciosos plats i espectaculars postres en la XXIII Demostració Gastronòmica de Sant Jordi

Deliciosos plats i espectaculars postres en la XXIII Demostració Gastronòmica de Sant Jordi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Deliciosos plats i espectaculars postres en la XXIII Demostració Gastronòmica de Sant Jordi - (foto 2)
  Deliciosos plats i espectaculars postres en la XXIII Demostració Gastronòmica de Sant Jordi - (foto 3)
  Deliciosos plats i espectaculars postres en la XXIII Demostració Gastronòmica de Sant Jordi - (foto 4)

  Un any més, l'Associació de Mestresses de casa La Llar va conquistar els paladars de centenars de persones en la Demostració de Cuina Local que es va dur a terme en la plaça Espanya. Un variat i complet assortiment d'elaboracions culinàries -primers plats, segons plats i postres- va conformar l'espectacular aparador gastronòmic del qual van gaudir més de 600 comensals.

  Les reines de les Festes -Carla Esteller Gellida, Julia Vericat García i Marina Arnau Sanjuán- van ser les encarregades inaugurar l'esdeveniment i van obrir la multitudinària degustació, en què els ingredients, sabors, aromes, textures i exquisida presentació es van combinar de forma perfecta conformant una mostra deliciosa de la rica i diversa cuina del territori.

  L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, va agrair la col·laboració de l'entitat organitzadora i de tots els voluntaris que fan possible un dels actes més populars de les Festes Majors, "sempre és un orgull inaugurar la demostració gastronòmica i el fet que s'haja arribat a la 23 edició, constata no només la rellevància de l'esdeveniment sinó també la implicació de molts veïns i famílies que col·laboren donant suport a les mestresses de casa i cuinen a les seues cases plats que aporten després a la demostració i, així, entre tots aconseguim que, per qualitat i quantitat, aquesta mostra siga tot un referent de la cuina Sant Jordi i de la comarca".

  El grup de teatre local Als Postres va posar la cirereta a l'acte amb una divertida i aplaudida actuació. A més, en aquesta ocasió, la companyia teatral va comptar amb una inestimable col·laboració que va suposar el debut dels petits grans actors i actrius de l'Escola d'Estiu.

  Pujar