elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l’alcalde de Sierra Engarcerán

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l’alcalde de Sierra Engarcerán
  • La visita s’emmarca en l’aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat la localitat de Sierra Engarcerán, a la comarca de la Plana, per a conéixer de primera mà les necessitats del municipi.

En primer lloc, Susana Fabregat ha firmat el llibre d’honor en el Palau Casalduch i Muñoz, del segle XV, que en l’actualitat acull les dependències de la casa consistorial. Seguidament, ha mantingut una sessió de treball amb l’alcalde d’esta localitat, Juan Carlos Mateu, que també engloba els nuclis dels Ivarsos i els Rossildos. En la reunió han abordat qüestions en matèria d’infraestructures, cultura i educació, entre moltes altres.

Posteriorment, la delegada del Consell a Castelló ha visitat una sèrie de manifestacions artístiques i històriques de rellevància local. Entre estes es troba la col·lecció de creus tallades en pedra, així com l’exposició dedicada al bisbe Felip Bertrán, nascut en 1704 en esta localitat de la Plana Alta.

Així mateix, Fabregat s’ha interessat pel Tossal de la Vila, un jaciment arqueològic declarat bé d’interés cultural que està situat a 954 metres sobre el nivell del mar a l’oest del nucli urbà.

Després de la trobada institucional, la delegada del Consell a Castelló ha fet un recorregut per diferents carrers del municipi. Fabregat ha subratllat que estes reunions entre administració autonòmica i local “afavorixen la ràpida execució d’iniciatives que responguen a les demandes de les poblacions de Castelló”. I ha afegit que, en definitiva, “tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida dels seus habitants”.

La trobada de treball s’emmarca en l’aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló.

Pujar