3 de desembre de 2020 3/12/20

“El PP defensarà el Palància enfront de les retallades de l’esquerra”

“El PP defensarà el Palància enfront de les retallades de l’esquerra” - (foto 1)

  Els regidors electes dels partits judicials de Sogorb i Viver s’han reunit aquesta setmana amb els nous diputats provincials que defensaran els interessos del Palància en la Diputació Provincial. Nieves Martínez, per Viver, i Antonio Cases i Vicente Rodríguez, que alternaran el càrrec pel partit judicial de Sogorb, seran la veu dels veïns en la institució “amb l'objectiu de defensar al territori de les retallades de l'esquerra”.

  Triats per consens, Miguel Barrachina, president del PPCS, ha posat en valor “el sacrifici, entrega i tenacitat de regidors que cada dia lluiten per protegir aquest territori únic”. “Aquest treball encomiable va a arribar a la Diputació a través dels nostres representants amb l'objectiu d'assegurar inversions i posar fre al desmantellament de serveis bàsics com el mamógraf”.

  Per a Barrachina, “el PP és l'única garantia de protecció i defensa d'oportunitats i serveis”. Amb Nieves Martínez que assumeix Igualtat, Sanitat i Consum, i al costat d'Antonio Cases i Vicente Rodríguez, el PP garanteix “treball, esforç i compromís, perquè l'objectiu és que els nostres veïns gaudisquen d'oportunitats i benestar”.

  Per als partits judicials de Sogorb i Viver és fonamental recuperar els serveis sanitaris que l'esquerra ha suprimit i que obliguen a desplaçar-se a Sagunt. També és prioritari treballar per l'arribada d'inversions que garantisquen la igualtat d'oportunitats i mantenir prestacions com el taxi rural, el Pla Castelló 135, Repoblem, el programa de Escoles Matineres o les Unitats de Respir. “Prestacions que durant anys el PP ha activat des de la Diputació i que han de preservar-se per a garantir la qualitat de vida dels nostres ciutadans”.

  “Som el dic de contenció d'una esquerra que castiga al territori amb retallades. Amb onze diputats que van a deixar-se la pell per garantir futur i prosperitat per a aquesta província. I amb 64 alcaldies i 462 regidors que van a plantar cara a un Consell que ens castiga per a poder malbaratar a plaer”,  ha postil·lat Barrachina.

  Pujar