5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP defensa als ajuntaments "enfront d'un PSOE que els confisca el seu estalvis"

El PP defensa als ajuntaments "enfront d'un PSOE que els confisca el seu estalvis" - (foto 1)

    El Grup del Partit Popular en la Diputació Provincial defensarà l'autonomia dels ajuntaments per a utilitzar els seus estalvis en la lluita contra la COVID-19 enfront d'un PSOE que preveu la seua confiscació. Així ho ha manifestat el portaveu del PP en la Diputació Provincial, Vicent Sales, qui ha defensat l'ús del 100% del superàvit dels consistoris en la lluita contra la pandèmia “perquè són ells, els que estan en primera línia, els que millor saben com han d'actuar”.

    La iniciativa, que es votarà com a declaració institucional en el pròxim ple de la Diputació Provincial, té per objectiu “frenar la invasió de competències que està planificant Pedro Sánchez a nivell nacional”.

    L'anunci fet pel Govern d'Espanya d'utilitzar els 28.000 milions d'estalvis de les entitats locals “és intolerable”. “Tenim a un president del Govern que ha sigut incapaç d'abonar als ajuntaments els diners que els deu en concepte de transferències i ara, en un moment de crisi extrema, no sols no es planteja retornar-los, és que va molt més allà i estudia aprofitar-se dels fons dels ajuntaments”.

    Per al Partit Popular en la Diputació Provincial, “aquesta invasió de competències és una mostra més de la prepotència amb la qual actua el Govern de Pedro Sánchez”. Per aquest motiu, “i en un moment tan crític com l'actual, seguirem al costat dels alcaldes i alcaldesses que cada dia lluiten per a garantir la protecció dels veïns d'aquesta província”. Fer-ho front a un president del Govern que “torna a demostrar que en lloc de vetlar pels drets dels ciutadans només treballa per a garantir la seua pròpia supervivència polític encara que s'emporte per davant el futur de tot un país”, ha conclòs Sales.

    Pujar