elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà valora positivament el servei d'Escola d'Estiu

  • El servei ha estat actiu fins a la primera quinzena d'agost i ha comptat amb la participació de 41 xiquets i xiquetes

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha finalitzat amb èxit l'Escola d'Estiu, servei prestat fins a la primera quinzena d'agost amb la finalitat de facilitar la conciliació laboral i familiar durant aquest període vacacional.

De fet, enguany s'ha ampliat al mes d'agost i ha comptat amb la participació de 41 xiquets i xiquetes, que han gaudit d'activitats lúdiques i educatives al voltant de la temàtica “Un poble de cinema”. Així mateix, les excursions i les eixides a la piscina han sigut les protagonistes.

Un total de 32 famílies s'han beneficiat d'aquesta iniciativa, que s'ha desenvolupat en la Pista Ravaleta en horari de matins i ha oferit servei d'escola matinera.

“Estem satisfets amb el desenvolupament de l'Escola d'Estiu, perquè ha tingut bon acolliment. És un servei necessari per a ajudar a la conciliació que hem d'oferir cada estiu. Allò més important és que les famílies usuàries han tingut al seu abast una alternativa d'oci i aprenentatge per als seus fills i filles en el propi municipi“, ha indicat l'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos.

Pujar