elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà tramita 14 ajudes del Pla Resistir dirigides a autònoms i microempreses

Les Coves de Vinromà tramita 14 ajudes del Pla Resistir dirigides a autònoms i microempreses
  • Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló i Ajuntament aporten 34.442 euros per a pal·liar els efectes de la pandèmia

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha tramitat un total de 14 ajudes Parèntesis contemplades en el Pla Resistir per valor de 34.442 € amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la pandèmia i donar suport a l'activitat econòmica local.

Aquesta línia d'ajudes impulsada per la Generalitat Valenciana i sufragada conjuntament amb la Diputació de Castelló i el consistori de la població ha beneficiat a les persones autònomes i microempreses que s'ajusten als requisits estipulats en les bases reguladores de la convocatòria.

El consistori ja ha notificat a les persones sol·licitants la resolució, de manera que en les pròximes hores es faran efectius els pagaments.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha destacat que “la gran majoria de negocis locals han vist minvats els seus ingressos en aquest període de pandèmia, per la qual cosa esperem que aquestes ajudes els permeten alleujar aquesta situació”.

Pujar