1 de desembre de 2020 1/12/20

Les Coves de Vinromà tanca les festes d'agost amb una alta participació

  Les Coves de Vinromà ha finalitzat les festes d'agost en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, celebrades del 14 al 23 d'agost en la localitat, amb una alta participació per part del públic local i visitant en els més de 50 actes inclosos al programa d'aquest any, la totalitat dels quals han estat gratuïts.

  El castell de focs artificials disparat en la nit de finalització de festes, el teatre o els “bous de vila”, esdeveniment taurí recuperat aquest any, han estat les principals novetats incorporades a la programació festiva, les quals han tingut un gran acolliment. Prop de 500 persones van acudir a gaudir de l'actuació teatral del grup “El Taronger” en la nit del passat dilluns.

  Les orquestres i els grups musicals, que s'han celebrat a la Plaça Espanya per segon any consecutiu, també han registrat una gran afluència de públic.

  En l'àmbit esportiu, la inauguració del Circuit de Bicicross ha atret l'atenció d'adults i nens, els quals han pogut estrenar i gaudir d'aquesta nova instal·lació esportiva que estarà oberta durant tot l'any.

  El sopar de “pa i porta”, la Nit de les Paelles, les disfresses o la desfilada de carrosses han estat alguns dels actes més populars i multitudinaris, a més del tradicional Ball Pla, en el qual un any més han participat nombrosos veïns i veïnes.

  L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “volem donar les gràcies als veïns i veïnes de la localitat, els quals han sortit al carrer per participar del programa festiu, així com al públic que ens ha visitat durant aquestos dies. Després del treball realitzat, el millor regal és veure que els diferents actes han funcionat i que la gent ha gaudit”.

  Pujar