elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà sol·licita una subvenció per a continuar recolzant a les persones autònomes i empreses afectades per la COVID-19

  • La concessió d'aquesta subvenció permetria l'activació d'ajudes municipals dirigides a pal·liar l'impacte negatiu de la pandemia

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha sol·licitat una subvenció per a continuar recolzant a les persones autònomes i empreses afectades per la pandèmia, la concessió de la qual possibilitaria l'activació d'ajudes municipals orientades a pal·liar l'impacte negatiu de la COVID-19.

Aquesta ajuda està emmarcada en la línia “Reactivem Castelló – Empreses” de la Diputació de Castelló i l'import sol·licitat ascendeix als 10.000 euros, que es destinarien als sectors més castigats per la crisi sanitària.

Aquesta nova injecció econòmica se sumaria a les diferents ajudes percebudes pels negocis de la localitat durant el període de pandèmia. Així mateix, un total de 14 es van acollir al Pla Resistir finançat per la Generalitat, la Diputació i el consistori. A més, l'Ajuntament ha suprimit el pagament de la taxa d'ocupació de via pública al sector hostaler i ha posat en marxa diferents campanyes amb la finalitat d'incentivar l'activitat econòmica dels establiments del municipi.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “continuem treballant per a ajudar a les activitats econòmiques locals que han patit les conseqüències de la pandèmia, perquè entenem que són de gran ajuda per a reactivar els negocis”.

Pujar