elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà viu la seua primera jornada festiva celebrant la multitudinària desfilada de carrosses

Les Coves de Vinromà viu la seua primera jornada festiva celebrant la multitudinària desfilada de carrosses
  • Les regines i dames han inaugurat les festes des del balcó de l'Ajuntament

Les Coves de Vinromà ha donat el tret de sortida a les festes patronals en honor a l'Assumpció i Sant Roc celebrant la desfilada de carrosses, un dels actes més multitudinaris dels festejos. 

Les diferents colles, que elaboren artesanalment les carrosses, han recorregut els carrers per a exhibir les seues creacions al públic acompanyades pels grups d'animació musical Brasil Pandeiro, l'Associació de Bombos i Tambors del municipi, la Unió Musical Covarxina i el Grup de Dolçainers local. 

Així mateix, la setmana festiva ha començat al matí en la plaça Espanya, on les regines i dames han donat per inaugurades les festes des del balcó de l'Ajuntament. Posteriorment, s'ha disparat un espectacle pirotècnic a càrrec de Pirotècnia Tomás. 

La jornada ha finalitzat amb un sopar popular, que ha congregat a 600 persones, i amb la música del dj Rafa Disco Pkado i Disconectar. 

Entre l'agenda d'actes del dia també ha destacat la inauguració de l'exposició de papiroflexia ‘Pardal que vola, a la cassola’, de Francesc V. Martí, que podrà visitar-se a l'Església Vella. 

La jornada del dijous 15 d'agost estarà dedicada a la patrona, per la qual cosa els actes religiosos centraran la jornada amb la missa, la processó i l'ofrena de flors a l'Assumpció. L'actuació del grup de danses, el ball pla, les activitats infantils i l'actuació de l'orquestra Monkey completen la programació.

Pujar