elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà presentarà el Dia del Llibre una obra didàctica entorn de la Casa Senyorial Boix Moliner

Les Coves de Vinromà presentarà el Dia del Llibre una obra didàctica entorn de la Casa Senyorial Boix Moliner

    L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha preparat una programació especial per a celebrar el Dia Internacional del Llibre el pròxim 5 de maig, la qual contempla com una de les principals novetats la presentació del llibre “Una casa per descobrir” amb la finalitat de donar entrada a una col·lecció de títols que acoste als més xicotets el patrimoni cultural i històric del municipi.

    Aquesta obra il·lustra la història d'un edifici emblemàtic com la Casa Senyorial Boix Moliner, palauet del segle XIV que actualment està en fase de recuperació. A més, la programació amb motiu del Dia Internacional del Llibre inclou també la presentació de l'obra de Juanma Velasco “Castelló: Despoblació d'una província amb mar”, així com tallers infantils i cuentacuentos.

    L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “per quart any celebrem el Dia Internacional del Llibre, una jornada assenyalada en la qual volem acostar el patrimoni del nostre poble a través de la literatura”. L'esdeveniment es tancarà amb el lliurament de premis del Concurs Literari Ramon Ràmia i l'actuació dels alumnes de clarinet del professor Cessar Torlà i Blasco, que tindran lloc a la Casa de la Cultura.

    Pujar