elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà es prepara per a les festes patronals d'agost

Les Coves de Vinromà es prepara per a les festes patronals d'agost
  • Els festejos se celebren del 14 al 23 d'aquest mes i contemplen novetats com les propostes alternatives als bous

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està ultimant els preparatius de les festes patronals en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, que se celebren en la localitat del 14 al 23 d'agost.

 
Els festejos, organitzats per l'Ajuntament amb la col·laboració de les diferents associacions locals, contemplen una programació de prop de 70 actes amb les orquestres, els bous i els sopars populars com a ingredients principals que incorpora algunes novetats amb la finalitat d'atendre les peticions dels veïns i veïnes. 

En aquest sentit, s'han programat 4 jornades amb activitats alternatives als actes taurins, que tindran lloc en la Plaça del Mercat a les 19 hores. Una demostració culinària, el I Concurs de Llançament de ‘Pinyol d’Oliva’, una classe de zumba i un taller de ‘bachata’ conformen les activitats pensades per a les persones no aficionades als bous.

Així mateix, destaca també la desfilada i ball de disfresses, que aquest any tindrà lloc en la Plaça Cervantes, i la nit dedicada a la gent gran amb sopar de ‘pa i porta’ i música. 

La presentació de les regines i dames del 2019 se celebrarà aquest dissabte a les 23 hores en la Pista Ravaleta, acte que marca l'imminent inici de la setmana festiva. 

‘Continuem incorporant nous al·licients a les festes patronals perquè veïns i visitants troben cada any propotes diferents, que sumem als actes més populars. Esperem que tots gaudim i participem en aquesta setmana festiva’, ha destacat la primera edil, Mònica Nos.

Pujar