elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà posa a punt la piscina municipal per a la temporada d’estiu

Les Coves de Vinromà posa a punt la piscina municipal per a la temporada d’estiu
  • Els operaris municipals estan desenvolupant tasques de condicionament en les instal·lacions, que aquest any ampliaran en 90 m2 la zona d'oci de la terrassa del bar

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha iniciat els treballs per a posar a punt la piscina municipal amb la finalitat de continuar millorant aquest servei propi de la temporada estival. 

Els operaris municipals estan desenvolupant diferents tasques de condicionament en aquestes instal·lacions, que aquest any ampliaran en 90 m2 la zona d'oci de la terrassa del bar. 

La pintura dels passadissos, l'adequació de la gespa, la instal·lació d'estructures de fusta per a facilitar ombres als banyistes i la col·locació de mobiliari són alguns dels treballs que s'estan duent a terme. 

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que ‘any rere any continuem millorant la piscina municipal i atenent les peticions dels veïns i veïnes perquè disposen d'unes instal·lacions en condicions òptimes, ja que aquest és un dels espais més concorreguts quan arriba l'estiu’. 

A més del manteniment que requereix aquest recinte, en els últims 4 anys l'equip de govern ha impulsat nombroses millores amb la dotació de noves zones d'ombra, la neteja del taulell i pintura de la piscina infantil, la instal·lació d'una àrea saludable amb aparells de gimnàstica o l'ampliació del tram de la tanca perimetral.

Pujar