elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà posa en marxa la campanya "Per Nadal compra al comerç local" per a potenciar el comerç de proximitat

Les Coves de Vinromà posa en marxa la campanya "Per Nadal compra al comerç local" per a potenciar el comerç de proximitat
  • La iniciativa repartirà tres premis de 400, 300 i 200 euros entre els clients dels establiments locals

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha posat en marxa la campanya "Per Nadal compra al comerç local" amb l'objectiu de potenciar les compres en el comerç de proximitat durant aquest període nadalenc.

La campanya repartirà tres premis de 400, 300 i 200 euros entre els clients dels establiments adherits a la promoció. Concretament, les persones majors d'edat rebran una papereta numerada per cada 10 euros de compra realitzada entre el 9 de desembre i el 5 de gener.

Les persones agraciades es coneixeran en la jornada de celebració de la Loteria del Nen 2021, ja que la terminació del primer, segon i tercer premi d'aquest sorteig determinarà les paperetes premiades. Així mateix, els guanyadors podran recollir el seu premi aportant la papereta a l'Ajuntament durant els tres mesos següents al sorteig i podran gastar-lo en qualsevol dels comerços que formen part de la campanya.

"Considerem que aquesta acció de suport al comerç local contribuirà a incentivar les compres nadalenques al municipi. En aquesta situació de pandèmia és important buscar fórmules que ajudin a dinamitzar aquest sector", ha assenyalat l'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos.

Pujar