elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà ofereix oportunitats laborals amb la contractació de 8 persones desocupades

Les Coves de Vinromà ofereix oportunitats laborals amb la contractació de 8 persones desocupades
  • L'Ajuntament ha contractat aquests veïns i veïnes en situació de desocupació mitjançant l'obtenció de les subvencions EMCORP i EMERGE de la Generalitat

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ja ha finalitzat el procés de selecció per a contractar huit persones desocupades que començaran a treballar l'1 d'octubre fins al 30 d'abril del pròxim any. D'aquesta manera, el consistori aposta per crear oportunitats laborals entre els veïns i veïnes del municipi.

L'obtenció de les subvencions EMERGE i EMCORP de la Generalitat Valenciana, que sumen prop de 88.000 €, possibilitaran la reinserció laboral de 6 peons forestals i 2 peons d'obres i serveis a partir del mes que ve.

L'alcaldessa del municipi, Mónica Nos, ha explicat que “generar ocupació entre els veïns i veïnes és una de les principals prioritats de l'equip de govern”. A més, ha reconegut: “Ens esforcem per a aconseguir subvencions que ens permeten oferir oportunitats laborals a persones de diferents edats amb la finalitat de millorar la seua situació professional”.

Pujar