elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà obsequia als escolars amb el conte “El descobriment de Valentina” en el Dia Internacional del Llibre

Les Coves de Vinromà obsequia als escolars amb el conte “El descobriment de Valentina” en el Dia Internacional del Llibre
  • L'Ajuntament ha entregat 170 exemplars d'aquest conte, que s'ha editat també en format vídeo per a donar a conéixer l'itinerari de la “Ruta dels Molins”

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obsequiat als xiquets i xiquetes del CEIP La Moreria amb el conte “El descobriment de Valentina” en el Dia Internacional del Llibre, iniciativa que pretén fomentar la lectura i l'interés per la literatura.

El regidor de Cultura, Joan Vilaplana, ha entregat a la directora del col·legi públic 170 exemplars d'aquest llibre editat també en format vídeo per a donar a conéixer la Ruta dels Molins. En concret, aquesta proposta didàctica personalitzada apropa la història i els atractius paisatgístics del municipi al públic infantil a través del personatge de Valentina, que des de l'enfocament de valors de respecte al medi ambient recorre entorns com la Moreria, el riu Sant Miquel o els molins que formen part d'aquesta ruta senderista.

Així mateix, es pot accedir al format vídeo a través del codi QR dels panells turístics de la ruta o en la web www.lescovesdevinroma.es, on també es troba el  vídeoconte “Una casa per descobrir” ambientat a la Casa Senyorial Boix Moliner de la població.

“És important transmetre l'amor pels llibres entre les futures generacions, per la qual cosa hem volgut fer arribar als xiquets i xiquetes aquest conte. Esperem que els resulte interessant, ja que transcorre en els paratges del municipi i fomenta valors de respecte al medi ambient”, ha indicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Pujar