elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a la Tossal Trail del 24 de noviembre

Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a la Tossal Trail del 24 de noviembre
  • En la seua quarta edició la carrera incorpora la novetat de seguiment en directe a través de l'APP Live de Evasion

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obert les inscripcions per a la Tossal Trail, que se celebrarà el pròxim 24 de novembre en el municipi amb la finalitat de continuar consolidant aquest esdeveniment esportiu en l'àmbit del trail provincial.

La carrera, organitzada per la Regidoria d'Esports amb l'assessorament tècnic de Evasion Running Castelló, compleix aquest any la seua quarta edició incorporant la novetat de seguiment de la carrera en directe a través de l'APP Live de Evasion. Així mateix, continua mantenint les dues distàncies de 30 km i la Volta a la Moreria de 14 km i, de nou, els més menuts podran participar en la TT Kids de 4 km.

Les inscripcions a les diferents modalitats de carrera, que transcorre per pistes forestals i senders del terme municipal, poden realitzar-se en la web www.evasionrunningcastellon.com.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha ressaltat que ‘el balanç d'aquestos tres anys de carrera ha estat molt positiu, per la qual cosa creem hem de donar continuïtat a un model esportiu que ens permet posar en valor el nostre patrimoni natural, dinamitzar l'economia local i potenciar la pràctica esportiva’.

 

Pujar