elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà llança una nova proposta dirigida a l'entreteniment del públic infantil durant el confinament

Les Coves de Vinromà llança una nova proposta dirigida a l'entreteniment del públic infantil durant el confinament
  • Els més menuts coneixeran la història del municipi pintant dibuixos dels personatges rellevants

MÉS FOTOS
Les Coves de Vinromà llança una nova proposta dirigida a l'entreteniment del públic infantil durant el confinament - (foto 2)

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha llançat una nova proposta per als més xicotets de la casa amb l'objectiu de fer més suportable el període de confinament i mostrar als xiquets i xiquetes la història del municipi pintant dibuixos de personatges rellevants del passat.

En concret, la iniciativa ofereix a través de les xarxes socials del consistori una sèrie de vora 40 dibuixos per a pintar sobre els principals personatges de la història de la localitat. Les il·lustracions engloben des de l'art rupestre de la Valltorta fins al 1947, any del "Miracle de les Coves de Vinromà".

Les persones interessades podran accedir als retrats en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament, on progressivament s'aniran publicant perquè els més menuts puguen descarregar-los i pintar-los. Cada il·lustració estarà disponible tant en blanc i negre com acolorida perquè els xiquets i xiquetes tinguen un model a seguir i inclourà una descripció del personatge.

A més de buscar noves formes d'entreteniment, aquesta proposta pretén que els veïns i veïnes del municipi coneguen el passat que els precedeix d'una forma divertida i a través de figures que han marcat la història del poble.

Pujar